Europas renoveringsspecialist nr. 1

Smart renovering i stedet for dyr erstatning

Oplev vores bæredygtige PORTAS-renoverings- og moderniseringsløsninger, som bevarer de eksisterende værdier. Og se, hvordan gamle døre, et køkken, trappe og vinduer forvandles til rene udstillingsstykker.

Vores tilpassede renoveringssystemer kombinerer fordelene ved solidt håndværk med det nyeste produktionsudstyr.

 • Døre

  Hvis du ønsker at forskønne udseendet på dine udslidte værelsesdøre, men skyr arbejdskrævende maleri og frem for alt en omfattende og bekostelig udskiftning, er der en attraktiv løsning:

  Dørrenovering med det enestående PORTAS-system med stil og overflade vil ændre dine værelsesdøre radikalt på blot én dag.

 • Køkken

  Uanset om fronterne i dit køkken er blevet slidt af høj belastning gennem årene, du mangler opbevaringsplads, eller du blot ønsker et pænere udseende, er der en overbevisende løsning:

  PORTAS køkkenmoderniseringen sparer dig for omfattende nyindkøb. Dit gode køkken bliver igen dit drømmekøkken. Og som regel kun på en dag!

 • Trapper

  I det tilfælde, at din trappe er en risiko for familie med mindre børn og ældre på grund af slidte trin og kanter, eller simpelthen ikke ser godt ud, er der en fremragende løsning:

  Den gennemprøvede, sikre og moderne trapperenovering fra PORTAS, der både teknisk og visuelt intet lader tilbage at ønske. En gevinst for hele familien!

 • Skydedøre

  Hvis du ønsker mere opbevaringsplads og samtidig også mere orden i dit hjem, men du ønsker at undgå ufleksible serieprodukter, er her en fremragende løsning:

  PORTAS-skydedørssystem udført præcist efter mål, som ikke kun giver mulighed for en optimal udnyttelse af rummet, men også opfylder næsten alle krav til design.

logo-portas
Menü